Mësoni gjuhët e huaja online, me mësues të huaj dhe shqiptarë!

Provo oren FALAS!

CMIMET

Duke filluar nga £ 4.2 / Ora e mesimit

Anglisht

 • Programi A1 - C1
 • Oraret 09:00 - 22:00
 • Mesuese me eksperience
 • Pagesa te sigurta
Provo oren prove FALAS
Duke filluar nga € 5 / Ora e mesimit

Gjermanisht

 • Programi A1 - C1
 • Oraret 09:00 - 22:00
 • Mesuese me eksperience
 • Pagesa te sigurta
Provo oren prove FALAS
Duke filluar nga € 5 / Ora e mesimit

Italisht

 • Programi A1 - C1
 • Oraret 09:00 - 22:00
 • Mesuese me eksperience
 • Pagesa te sigurta
Provo oren prove FALAS

Postimet me te fundit ne Blog

Misioni ynë

Sapientify lindi si një nismë mbi vetë-punësimin dhe mundësitë e pafundme që bota online na ofron. Të besosh në diçka që shumë e kanë quajtur çmenduri, kërkon vizion dhe përkushtim, por kushdo që nuk heq dorë përpara vështirësive ia del mbanë me sukses!

— Sapientify

Misioni ynë